Home » » SENAM MULUT ALA TABIB

SENAM MULUT ALA TABIB

Written By TABIB AGUS KONSULTAN KESEHATAN on Selasa, 15 Agustus 2017 | 20.22

senam mulut dan gigi dulu ya..(tertawa)😁😁
👇👇👇👇👇👇👇👇

Ojo kawatir garam campur kaca :                                          *WONG INDONESIA  KUWI KUWAT*!!! 👍👍

Mangan *TONG SENG* wetenge yo rapopo....

Mangan *JANGAN KUNCI* yo doyan...

Wong Semarang mangan *GANJEL REL*...

Wong Palembang mangan *KAPAL SELAM*...

Wong Bali biasa mangan *SAYUR PAKU*...

Bocah2 SD wis kulino mangan *MOLEN*...

Meh kabeh wong Indonesia yo wis tau mangan *BANGKU SEKOLAHAN* ben pinter jarene...
Nyatane yo podho selamet lan makmur uripe...

Wong Jowo *MANGAN BETON* yo sehat2 wae wetenge...

Ngombe kopi karo teh dicampur *GULO PASIR* yo sik sehat kok...

malah ono sing nganggo *GULO BATU*...

Sing mangan *KETOPRAK* yo ono...

Mangan *BAKSO GRANAT* lan *BAKSO RUDAL* yo eco mawon...

Mangan *KACANG ATOM* yo sehat... ora mbledhos koyo Hiroshima Nagasaki...

*OSENG2 MERCON* yo podho doyan...

*PUTRI SALJU* yo diemplok...

*RONDO ROYAL, TEMPE KEMUL* yo enak ae... ora popo..

*SAMBEL SETAN*
*Rawon Setan*
*Mie setan*
kabeh jatahe setan
dipangan...
nganti *setane* yo bingung... arep mangan opo...
Sate LALER yo dilahap pisan,
Cah cilik2 dho seneng mangan *KEMBANG GULO*lan *ENDOK CECAK*... mulo cecak e podho mumet ora nduwe cemilan maneh...

Dho seneng mangan *PERMEN KARET* nyatane isih tetep podho sehat kabeh... Ora opo2...

Saking rakuse, *LIDAH KUCING* yo kolu.

*KUPING GAJAH* dinggo camilan.

*BALUNG KUWUK*ya tedhas.

_*Mugo2 seger kewarasan kabeh ...*_

Sing ngerti ojo ngguyu dewe ajak2 koncone yoo 😁😁🤣🤣

senam mulut dan gigi dulu ya..(tertawa)😁😁
👇👇👇👇👇👇👇👇

Ojo kawatir garam campur kaca :                      senam mulut dan gigi sebelum ya .. (tertawa) 😁😁
👇👇👇👇👇👇👇👇

Jangan khawatir garam kaca dicampur: * WONG INDONESIA kuat * !!! 👍👍

Mangan * * TONG SENG perut                     *WONG INDONESIA  KUWI KUWAT*!!! 👍👍

Mangan *TONG SENG* wetenge

Share this article :

0 komentar:

facebook

twitter

Diberdayakan oleh Blogger.
 
Support : Your Link | Your Link | Your Link
Copyright © 2016. RUMAH SEHAT IBNU MALKAN - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger