Home » » SENAM MULUT ALA TABIB

SENAM MULUT ALA TABIB

Written By RUMAH SEHAT IBNU MALKAN melayani terapi lebah, lintah, gurah, ruqyah, bekam hijamah, bio listrik, akupunktur, akupresure, diagnosa, pelatihan online on Selasa, 15 Agustus 2017 | 20.22

senam mulut dan gigi dulu ya..(tertawa)😁😁
👇👇👇👇👇👇👇👇

Ojo kawatir garam campur kaca :                                          *WONG INDONESIA  KUWI KUWAT*!!! 👍👍

Mangan *TONG SENG* wetenge yo rapopo....

Mangan *JANGAN KUNCI* yo doyan...

Wong Semarang mangan *GANJEL REL*...

Wong Palembang mangan *KAPAL SELAM*...

Wong Bali biasa mangan *SAYUR PAKU*...

Bocah2 SD wis kulino mangan *MOLEN*...

Meh kabeh wong Indonesia yo wis tau mangan *BANGKU SEKOLAHAN* ben pinter jarene...
Nyatane yo podho selamet lan makmur uripe...

Wong Jowo *MANGAN BETON* yo sehat2 wae wetenge...

Ngombe kopi karo teh dicampur *GULO PASIR* yo sik sehat kok...

malah ono sing nganggo *GULO BATU*...

Sing mangan *KETOPRAK* yo ono...

Mangan *BAKSO GRANAT* lan *BAKSO RUDAL* yo eco mawon...

Mangan *KACANG ATOM* yo sehat... ora mbledhos koyo Hiroshima Nagasaki...

*OSENG2 MERCON* yo podho doyan...

*PUTRI SALJU* yo diemplok...

*RONDO ROYAL, TEMPE KEMUL* yo enak ae... ora popo..

*SAMBEL SETAN*
*Rawon Setan*
*Mie setan*
kabeh jatahe setan
dipangan...
nganti *setane* yo bingung... arep mangan opo...
Sate LALER yo dilahap pisan,
Cah cilik2 dho seneng mangan *KEMBANG GULO*lan *ENDOK CECAK*... mulo cecak e podho mumet ora nduwe cemilan maneh...

Dho seneng mangan *PERMEN KARET* nyatane isih tetep podho sehat kabeh... Ora opo2...

Saking rakuse, *LIDAH KUCING* yo kolu.

*KUPING GAJAH* dinggo camilan.

*BALUNG KUWUK*ya tedhas.

_*Mugo2 seger kewarasan kabeh ...*_

Sing ngerti ojo ngguyu dewe ajak2 koncone yoo 😁😁🤣🤣

senam mulut dan gigi dulu ya..(tertawa)😁😁
👇👇👇👇👇👇👇👇

Ojo kawatir garam campur kaca :                      senam mulut dan gigi sebelum ya .. (tertawa) 😁😁
👇👇👇👇👇👇👇👇

Jangan khawatir garam kaca dicampur: * WONG INDONESIA kuat * !!! 👍👍

Mangan * * TONG SENG perut                     *WONG INDONESIA  KUWI KUWAT*!!! 👍👍

Mangan *TONG SENG* wetenge

Share this article :

0 komentar:

Whatsapp

facebook

twitter

Diberdayakan oleh Blogger.
 
Support : Your Link | Your Link | Your Link
Copyright © 2016. IBNU MALKAN/TERAPI LEBAH/LINTAH/AKUPUNTUR/AKUPRESUR/GURAH/RUQYAH/DIAGNOSA ONLINE/TERAPI JARAK JAUH - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger