Home » » Pituture wong tuwo

Pituture wong tuwo

Written By TABIB AGUS KONSULTAN KESEHATAN on Kamis, 29 Juni 2017 | 03.09

Apik o marang sak podo-podo ugo sak kabehe makluq e sing moho kuoso Hindarono nglarani marang menungso Hormatono lan sayangono marang kon dulur lan uwong tuwo ugo morotuwo Golek nafkah lan kerjo Menikmati enak e dunyo Kuat ngadepi beboyo Niat urip mulyo Cukup wis urip siro Ora usah kakehan perkoro Demo demo sing ora guno Ngrusak tatanan negoro Musuhi marang keyakinane uwong liyo Suwargo neroko Kowe ora tau pirso Ojo kemeruh lan mekso Wong Gusti Allah ae mbebasno Mung dapurane menungso kok rumong kuoso. Sing penting tansyah iling o lan waspodo o nganti wayae awakmu bali ngersaning sing moho kuoso.
Share this article :

0 komentar:

facebook

twitter

Diberdayakan oleh Blogger.
 
Support : Your Link | Your Link | Your Link
Copyright © 2016. RUMAH SEHAT IBNU MALKAN - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger